NAJCESCA PITANJA I NEDOUMICE  O RADU FONDACIJE “GUSINJE”

  1. KAKO POSTATI CLAN FONDACIJE “GUSINJE”?

– Clanom Fondacije Gusinje se postaje doniranjem $500 ili vise tokom “te” godine i na taj nacin stice pravo da bira ili bude biran u Upravnom Odboru F.G. 

2. KO SU DONATORI FONDACIJE “GUSINJE”?

– Donatori su sva lica koji svojim novcanim prilozima uvecavaju novcani Fond organicacije neovisno o kolikoj sumi se radi.

3. KO IMA PRAVO DA PRISUSTVUJE GODISNJOJ SKUPSTINI FONDACIJE “GUSINJE”?

– Godisnjoj Skupstini ima pravo prisustva svako ko zeli da se upozna i prati rad Fondacije “Gusinje”.

4. KAKO SE POSTAJE CLAN UPRAVNOG ODBORA?

– Da bi postali clan UOFG potrebno je;

  1. ) prisustvovati izbornoj Skupstini koja se odrzava svake druge godine i pritom izraziti volju za participiranje u radu Odbora F.G. ,

2) ukoliko nijeste prije, dopuniti ili uplatiti svoju clanarinuu iznosu od $500.

5. DALI SE FONDACIJA “GUSINJE” BAVI POLITIKOM?

– Fondacija Gusinje je Neprofitabilna Humanitarna Organizacija i sve njene aktivnosti se svode na taj koncept. Medjutim zbog nuznosti realizovanja nekih svojih projekata koji su zacrtni u svojem planu i programu a ciji ishod zavisi od odluke politicara ili politickih institucija, Fondacija “Gusinje se; obraca, kontaktira, lobira, odrzava vezu ili saradjuje sa politickim predstavnicima.

– Svaka politicka aktivnost ili orjentisanost clanova UOFG ne predstavlja  organizaciju i njene odluke vec predstavlja individualno pravo svakog pojedinca. 

 

PS. Ukoliko zelite postaviti vase pitanje ispunite kontakt formu i redakcija ce objaviti vase pitajnje i odgovor. Hvala sto nam vjerujete!

[ninja_form id=1]